طبقه بندی ترکیبی ورقهای قلع اندود

طبقه بندی ترکیبی ورقهای قلع اندود

طبقه بندی ترکیبی ورقهای قلع اندود :تولید کنندگان قوطی طبقه بندی ترکیبی را برای ورق های قلع اندود در نظر گرفته اند. این طبقه بندی شامل هفت ترکیب می باشد یعنی از نرم ترین ورق که ممکن است در کارخانه تولید شود (T-1) تا سخت ترین ورقی که کاربرد آن توسط تولید کنندگان قوطی امکان پذیر است، در خصوص این تقسیم بندی می توان گفت که:

ورق های T-1 و T-2 برای ظروف کششی کشیده مانند بدنه قوطی های ماهی و در ب پوش ها به کار می روند.

ورق های T-3، T-4 مخصوص بدنه قوطی های مواد غذائی فرآیند شده است.

ورق های T-5 مخصوص مواردی است که مقاومت بیشتری از لحاظ خم شدن و یا مقاومت زیاد در برابر فشار لازم است.

ورق های T-6 برای قوطی های غذا کاربرد نداشته و فقط برای دو انتهای قوطی آبجو به کار می رود.

ورق های T-U این ورق ها به طور مستمر مقاوم به گرم و سرد شدن می باشند. با روش الکترولیت قادریم مقادیر مختلفی از قلع را بر روی سطح ورق فولاد بنشانیم به همین دلیل به لحاظ وزن قلع در هر متر مربع تقسیمات ذیل را نیز داریم:

۸/۲= E1 گرم قلع در متر مربع ورق فولاد

۶/۵= E2 گرم قلع در متر مربع ورق فولاد

۴/۸= E3 گرم قلع در متر مربع ورق فولاد
۲/۱۱= E4 گرم قلع در متر مربع ورق فولاد

که در این حالت ورق ها بر اساس وزن قلع مورد استفاده درهر متر مربع ورق فولاد تقسیم بندی می شوند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *